Ga naar hoofdinhoud

Net binnen

Te veel om op te noemen en bijna wekelijks wel nieuwe artikelen.

Food

Het assortiment food is vereenvoudigd, omdat Fairtrade producten inmiddels alom verkrijgbaar zijn. En dat is een prachtige ontwikkeling! Wij hebben natuurlijk nog wel (h)eerlijke koffie, thee en chocolade .

Koken en tafelen

Het is (h)eerlijk eten aan een wereldse tafel. Gedekt met kleurrijke accessoires en servies van natuurlijke materialen. Kleurrijk aardewerk uit Tunesië of Zuid-Afrika, mooie houten borden van acaciahout uit de Filippijnen. Het zijn slechts een paar voorbeelden.

Papier en schrijfwaren

Er is een ruime keuze uit een mooie wenskaarten en leuke notitieboekjes. Bijvoorbeeld van handgeschept of olifantenpoep-papier met een geborduurde kaft. U kunt bij de Wereldwinkel ook terecht voor wenskaarten.

Speelgoed en muziek

Zachte knuffels, speeldoosjes, ‘Welcome’-ballen, kinderbestek: in onze Wereldwinkel vind je veel cadeautjes om een nieuwe wereldburger welkom te heten. Voor peuters en kleuters zijn er solide krukjes en is er duurzaam houten speelgoed uit Sri Lanka zoals auto’s, puzzels enzovoort.  Voor fietsliefhebbers zijn er handgemaakte fietsjes van blik uit Zimbabwe. Maar er zijn ook gelukspoppetjes, dromenvangers en andere kleine cadeautjes. Voor mensen die nooit te oud zijn voor een spelletje hebben we allerlei schaak- en andere geduldspellen. En voor de muziekliefhebbers zijn er diverse muziekinstrumenten.

Wonen en interieur

Of uw voorkeur nu uitgaat naar een modern of een meer klassiek interieur; een uniek item uit de Wereldwinkel geeft net dat beetje extra om er een werelds tintje aan  te geven. Onze winkel heeft een fraaie collectie uit Mexico, Zimbabwe, Kenia en diverse andere ontwikkelingslanden. Bijgaande artikelen zijn slechts voorbeelden. De collectie wisselt regelmatig.

Sieraden en tassen

In onze speciale sieradenvitrine is een ruime keuze mooie zilveren sieraden. Van ringen, tot hangers met Maori-symbolen, bijzondere oorhangers en broches. Maar we hebben ook allerlei kettingen, armbanden en sleutelhangers van diverse materialen.

Oosterse sfeer

Prachtige klankschalen in verschillende formaten en klank, wierook en -houders en allerlei boeddha’s met hun eigen betekenis.

Back To Top