Ga naar hoofdinhoud

Unieke, wasbare mondkapjes

Onze mondkapjes komen uit Cambodja. Er komen regelmatig nieuwe dessins mondkapjes binnen, sommige zijn Limited Edition. Dit komt omdat men in de werkplaats van Smateria gebruikt maakt van restant katoenen stoffen. Daardoor zijn ze wel uniek! Op=op.

De mondkapjes zijn gemaakt van restant stoffen door de vrouwen in de werkplaats van Smateria. Door de Corona-crisis zijn zij zwaar getroffen en zelfs tijdelijk dicht geweest. Door de productie & verkoop van deze prachtige Bandanas, kan het personeel aan het werk gehouden worden. De core business van Smateria blijft uiteraard het maken van prachtige duurzame tassen! En altijd ethically made!

De mondkapjes zitten om hygiënische reden per stuk in een plastic zakje (ja wij zijn ook TEGEN plastic verpakkingen) maar in dit geval is het echt noodzakelijk. Het plastic zakje kan je onderweg gebruiken om je gedragen mondkapje in te doen.

Om begrijpelijke redenen, worden de mondkapjes niet geruild of terug genomen. #fairitems#wereldwinkelwassenaar # Fairtrade #mondkapjes

Back To Top